Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Ιαματικά λουτρά Εφταλούς

Σε απόσταση 4 χιλιομέτρων βορειανατολικά από το Μόλυβο βρίσκεται η Εφταλού, Στην Eφταλού υπάρχουν λουτρικές εγκαταστάσεις και αναβλύζει χλωρονατριούχος ραδιενεργός ιαματική πηγή.

Χημική σύσταση νερού: Χλωριούχο, Ραδιούχο.

Αναλυτική χημική σύσταση νερού: Χλωριούχο λίθιο, αμμώνιο, κάλιο, νάτριο και ασβέστιο, θειικό αργίλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο, σίδηρο και μαγγάνιο, βρωμιούχο νάτριο, νιτρικό κάλιο, υδροφωσφορικό αργίλιο και μεταπυριτικό οξύ.

Θερμοκρασία νερού: 43,6 – 46,5 οC

Θεραπευτικές ιδιότητες: Υδροθεραπεία για χρόνιους ρευματισμούς, αρθρίτιδες, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, νευραλγίες, λυμφατισμό, ψαμμιάσεις, χολολιθιάσεις, γυναικολογικές παθήσεις,στηθικά νοσήματα, μυοσίτιδες, χρόνιες εκφυλιστικές αρθροπάθειες, εκβάσεις τραυμάτων, μετεγχειρητικό στάδιο αιμορροϊδων, παραδοντοπάθειες, λευκόρροια, δερματοπάθειες.

Εγκαταστάσεις: 1 ομαδικός λουτήρας (πηγή), 7 μπανιέρες.

Για το καλοκαίρι του 2011

Ώρες λειτουργίας:
Πηγή: 09:00 – 19:00
Μπανιέρες: 09:00 – 19:00

Τιμές λούσης:
Πηγή: 4,00€ ανά άτομο, ανά 45'
Μπανιέρες: 5,00€ ανά άτομο, ανά 20'
(παιδιά έως 6 ετών δωρεάν)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22530 71245

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των πηγών της Εφταλούς εκτείνονται πέρα από το φυσικό ιαματικό νερό και συνδυάζουν την ευκαιρία να παραδώσετε τις αισθήσεις σας σε μια επιλογή από μασάζ και ενεργειακές θεραπείες. Σε περιβάλλον χαλάρωσης και ανανέωσης το επαγγελματικό άγγιγμα των θεραπευτικών χεριών σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία και σας αφήνει με ένα αίσθημα αναζωογόνησης. Πληροφορίες για μασάζ και ενεργειακές θεραπείες στην υποδοχή των ιαματικών πηγών. Κρατήσεις για γκρουπ είναι ευπρόσδεκτες. Προσφέρουμε πακέτα θεραπείας για γκρούπ καθώς επίσης και για μεμονωμένους.

Ιαματικές πηγές Εφταλούς σε μορφή .pdf ή ξεφυλλίστε το.

Σε απόσταση 4 χιλιομέτρων βορειανατολικά από το Μόλυβο βρίσκεται η Εφταλού, Στην Eφταλού υπάρχουν λουτρικές εγκαταστάσεις και αναβλύζει χλωρονατριούχος ραδιενεργός ιαματική πηγή.

joomla template 1.6